Alunperin tarkoitus oli imettää esikoista vähintään 2-vuotiaaksi, eikä sille näyttänyt olevan mitään estettä. Imetys kun ei mua häiritse. Mutta nyt kun raskaus on tullut kuvaan, onkin mielenkiintoista nähdä mihin asiat kehittyvät. En aio vieroittaa esikoista ellei imetys ala sattua niin paljon, ettei vain kestä tai jos imetys alkaa aiheuttaa liikaa ennakoivia supistuksia. Mahdollista on, että maidontulo loppuu jossain vaiheessa tai sen maku muuttuu niin, että lapsi vieroittuu itse. Jos mitään ongelmia ei ilmene, voisin aivan hyvin vaikka tandemimettää.

Toistaiseksi (rv 5+3) imetys tuntuu vasta hieman ikävälle, ei varsinaisesti edes satu. Poika kyllä samoihin aikoihin, kun sain tietää raskaudesta, alkoi syödä reilummin kiinteitä. Maitoa ei tunnu tulevan enää yhtä paljon kuin ennen. Edes yöllinen 9h imutauko ei pakkauta rintoja täyteen. Vain hieman pulleammiksi.

Imetyksestä kun on lapselle niin paljon hyötyä, että harmittaisi jos se jäisi alle kahteen vuoteen esikoisella. Vaikka hyvä syy lopettaa olisikin.