Edellispäivänä mies soitti taas kätilölle. (Minä hyvä kun uskallan kommunikoida englanniksi naamatusten, pelkään vielä puhelinkeskusteluja väärinymmärrysvaarojen takia... Kyllä se tästä.) Sovimme perjantaille, eli huomiselle tapaamisen tänne meille. Paha vain, että aiemmin olimme miehen siskon kanssa suunnitelleet samalle päivälle shoppailua ja hiusteni värjäystä. Pyörittelimme mielessämme yli vuorokauden, että millä me se juksataan, ettei se tuu meille eikä lähetä sinne ostoksille, mutta ei välkkynyt ei.

Tänään kirjoitin paljastussähköpostin ja sain juuri äsken vastapuhelun kälyltä. Lupasi olla kertomatta, onnitteli ja kyseli kiinnostuneena kaikenlaista. Huh, tästä tää julkisuus lähtee.

Eilen illalla mesessä videokeskustelun lomassa pikkusisko huomautti taas kuvassa vilahtaneesta mahastani, että iso. No on kai se ny tähän aikaan päivästä, vastasin. Joka kerta se utelee ja kommentoi. Ei minulla vielä varsinaisesti mielestäni edes ole vatsa kasvanut. Turvottanut sitä on, mutta sen saa vedettyä sisään ihan kuin ennenkin. Ei vaan jaksa, joten pömppöillään.

Ensi viikon lopulla vasta lääkäriin ja mahdollisuus sydänäänten kuunteluun. Koko vauva ei ole mielessäni vielä mitenkään konkreettinen siksi, että todistusaineistoa olemassaolostaan ei ole. Voihan se olla keskeytynyt keskenmeno tai tuulimuna. Emmää vaan usko ennenku kuulen tai näen ite. Ei vielä ihan kunnolla tunnu siltä, että meille tulisi muka vauva. Katsotaan ny.

Tosin kun edellisiltana luin 3viikon salakuunneltua.fi-arkistot, sain aivan hysteerisen hinkunaurukohtauksen ja vakuuttelin henkeä saadessani miehelle, että ei nää oikeesti oo näin hauskoja. Mielialanvaihtelut mukavasti olivat kadoksissa niin kauan, kun meillä ei ollut nettiä eikä telkkaria (ei oo vieläkään). Arkielämä ei niin kovin yllättäviä liikutuksenaiheita tarjoa.

Jos mies ei ole aivan umpinuutunut töistä tullessaan tänään, hipsin varmaan järjestelemään ompeluhuonettani. Pikkuvaippoja tarvii tehdä lisää paitsi meille, niin kaverin tammikuuntulokkaalle. Netissä tein sitä varten bambutilaustakin. Täytyy alkaa sen projektin kanssa puuhaamaan tosissaan.