1475121.jpg

Tääl vaa ollaa yhes koos, onneks. Ylläolevan näkösenä. Semmonen möykky tossa edes on kanniskeltavana. Supistukset noin yleisesti on tujumpia kuin aiemmin, mutta eivät synnytyssupistuksia. Selän puolella tuntuvat melkein kaikki kyllä jo ja jos on lysyssä, niin tulee kylkiluut kipeiksi. Miehen kanssa mietittiin, että mitäs jos meneekin täpärälle. Jos synnytys käynnistyy huomenna illalla, niin onko pakko lähteä sairaalaan? Jos synnytys käynnistyy vaikka kymmeneltä illalla, niin lapsi luultavimmin syntyisi lauantain puolella, jolloin olisi se maagiset 37rv tasan. Vai pitääkö synnytyksen alkaa vasta puolenyön jälkeen, että voi synnyttää kotona? Mitenhän tarkka tuo meidän kätilö on... Ja miten merkittävä yksi vuorokausi tässä vaiheessa on? Jänskää. Pysyis vaan vuorokauden tuolla mahassa, ni sit ei haittais vaikka menis yli lasketun ajankin. Pääasia, että sais syntyä kotona.

Synnytysamme tuli tänään kotiovelle. Se on tuo sivupalkin linkin takaa löytyvä. Tai pitäisi olla, mies tilasi itte, eikä olla vielä avattu laatikkoa siltä varalta, että jos sen joutuu palauttamaan kun ei voitu käyttää ja sais rahat takasin. Huomenna illalla sitten.

Mies sai tiedon työpaikkansa tän vuoden bonuksista ja sehän sitten tarkotti sitä, että saadaan nimiäisiin munkin suvun edustusta ukin ja toisenkin tädin muodossa. Jee! Joutuvat kyllä olemaan juhannuksen pois kotikylältä. Katsotaan miten kestävät jotain niin järkyttävää. Isäni kyllä tunnusti olleensa joskus aiemminkin poissa kotoa juhannuksen. Mulle tämä on eka kerta jossain muualla. No, jospa se vauvan nimen ihmettely ja maiskuttelu toisi jotain kompensaatiota itte kullekin :-p