Höh. Muistin väärin. Kuvittelin että esikoinen syntyi rv 39+3, mutta syntyikin "jo" 39+2, eli "eilen". Tää muksu on nyt siis virallisesti pysyny kohdussa pitempään ku veljensä. Saas nähdä kauanko vielä viittii.

Lauantaina tein uroteon ja lähdin vielä kertaalleen maailmalle. Käytiin muutaman kilometrin päässä ostoskeskuksessa shoppailemassa. Ostin halpoja kesäpaitoja sovittelematta ja suklaakaupasta haettiin cappuchino-palleroita. Usein kun kävi istumassa penkillä, niin jotenkuten sen jaksoi. Sieltä mentiin miehen siskon luo grillaamaan ja siinä viimeistä pätkää kävellessä totesin, että onneksi ei ole päämäärä metriäkään kauempana. Oli meinaan jo tosi uupunut ja kipeä olo. Sen takia sitten seuraavat puolitoista tuntia makasinkin sohvalla tajuamatta ajan kulkua. Kotiin piti tulla taksilla, kun 2km olisi ollut jo kohtuuton vaatimus kropalle kävellä.Rasittuneisuus sai taas aikaan aavistuksen tiukempia ja epämukavampia supistuksia, mutta siinä se. Silti pääkopansisäisesti oli tosi virkistävä reissu, kun pääsi hetkeksi ulos tästä "vankilasta". Jos kroppa olis pelannu, ni olis ollu kaikin puolin ihan loistava päivä. Tosin seuraavana päivänä liitoskivut oli kutakuinkin pahat.

Kätilö poikkesi tuossa taas hetki sitten. Käytiin läpi synnytystoivelistaani ja sen suhteen kaikki ok. Vyöhyketerapialla täti koitti stimuloida "synnytyspaikkoja" ja voi kaakeli, että löysi kipeitä kohtia nilkan ympäriltä, olkapäistä ja alaselästä. Silti tuntu jännältä, että musta on muutaman päivän ollu sellanen olo että erityisesti nilkoista just niitä kohtia tarttis voimakkaasti hieroa ja alaselässäkin on tuntunu siltä, ettei tekis pahaa sieltäkään suunnalta hieroa. Vaikka ihan oikeesti sattu, ni silti tuntu siltä, että käsittely oli paikallaan ja että sille oli tarvetta. Nii joo ku näitä tähtiä ny vilisee melkeen päivittäin ni sain taas pissiä tikkuun ja puhdasta näytti. (Yks iso musta läiskä vilisi silmis tänään kans, mut se oli raatokärpäne ku oli tullu ikkunasta sisään. Tääl on kesäkelit jo.)

Mää melkeen väittäsin, että seuraavan postauksen otsikko on sama sana, mutta ilman lainausmerkkejä. Todennäköisimmin kyllä siksi, että huomenna on mun syntymäpäiväni. Anopille muuten kiitos paketista! Postimies kehui kun oli nättiä kukkakuviota. Avaan tietty vasta huomenna.