1617967.jpg

Pikkumies viime viikolla ekassa kylvyssään. Oli oikein perhetapahtuma, kun iskä kylvetti, isoveli katseli ja äiti kuvasi. On se vaan aika pallero.

Mies muuten kävi viime viikolla todistuttamassa oikeiksi syntymätodistukset ja matkoineen kaikkineen hällä meni viisi tuntia työaikaa siihen reissuun. Oli meinaan paikassa jono ulos asti ja eteni hitaasti. Itse asian hoitaminen vei sitten pari minuuttia jopa. Kyllä sillä oli vähän sellanen musta pilvi pään päällä ku tuli kotiin. Ku sen piti sitten viikonloppuna tehdä tunteja takaisin.

Toissapäivänä se kävi sitten Suomen suurlähetystössä. Maistraattiin lähti lappu ja tiedon vauvan rekisteröitymisestä systeemeihin saa jokusen viikon sisällä. Ja henkilötunnuksen saa tietää puhelimitse tai sitten ei. Täytyy nimiäisiä ennen yrittää soitella, että mikä tilanne, onko poika systeemeissä.

Ja mun mekko tuli. Oli hyvän kokoinen, mutta ei ollu se versio, joka tilattiin. Piti olla hihaton ja tässä oli 3/4 hihat. No, kerkee vielä vaihtaa. Mut oli kyllä fiinisti pakattu. Nauhat rusetilla ja kaikki. Ja koko oli sopiva. Jee.