Vauva juttelee jo kovasti. Ilmakylpyillessä me yleensä  jutellaan, että häy häy hyö hö grrglglglglrr. Nöpöpöpö.

Kuljetusihmiset kiikuttivat tänään meille uudet rattaat. Vanhastaan meillä on ollut täällä pelkät heppoiset matkarattaat. Nyt ostettiin järeämmät. Oli -20% kaiken lisäks. Ny on etupyörät lukittavissa meneen vaa eteenpäin, on topattu jalkapeite, tiukemmat hihnat, enemmän tavaratilaa, järeempi runko, melkein makuuasentoon laskeutuva selkänoja ja säädettävä jalkatuki. Ja tähän voi siis laittaa kulkemaan molemmat pojat vuorotellen. Esikoinen on kova poika kävelemään itte ja vauvaa ei aina jaksaisi itse kantaa. Kolmevuotiaaksi asti pitäis tähän mahtua istumaan. Tavaratilaan mahtuu liina jos toinenkin ja kahvoihin saa hoitokassin roikkumaan plus helposti pari kauppakassia. Mä luulen et tohon kauppakassien kuljettamiseen nuo vanhojen rattaiden pyörät lopulta väsyi. Varmaan vauvaa varten mun pitää vielä suunnitella joku auringonsuoja tohon etureunaan roikkumaan. Mut se on ihan helppo homma. Nii ja nää taittuu pötkyläks nää rattaat. Aika komiaa. Ja mahtu meen eteiseen just silleen, et mahdutaan kulkemaan ohi. Alunperin suunniteltiin et mentäs tänään liikkeeseen kattoon rattaita mut tilattiinki netistä alkuviikosta. Hyvä ajoitus.

Ollaan ny oltu koko sakki enemmän ja vähemmän kipeinä. Mulla on järkky yskä, yskin jatkuvasti keuhkoja pihalle, josta johtuu, että päätä särkee, yököttää, huippaa, uuvuttaa, ja koska lihakset ei oo synnytyksen jälkeen täysin palautunu ni pissalla saa ravata ihan koko ajan ettei tuu housuun. Lantionpohjanlihasjumppa. Jumppaa se on sekin. Plääh. Eikä sitä muista ees millään.

Lapset on tukkosia ja yskiskelee aina välillä vähän. Miehellä oli muutaman päivän aika paha jumi niskassa ja taitaa olla vähän vieläkin. Ei oo tervettä ei.