Täällä on helle päällänsä nyt. Meen lämpömittari hajos joskus talven myrskyissä, mutta voin sanoa, että kuuma on. Paikallaan vaikka on niin hiki o. Lapset on pelkissä vaipoissa. Mulla menee näkö pimeeks jos nousen yhtään nopeemmin ylös ja muutenki humisee. Huoh. Eikä tuule yhtään. Belgian puolella näyttäis ukkostavan. Tänne kans. BBC:n sääsivut lupaavat illaksi ukkosta, mutta ne muuttavat siellä mieltään kohtalaisen usein säästä.

Viime viikonloppuna käytiin metsässä. Epping Forestissa heiteltiin tikkuja metsään ja kiviä lampeen. No, esikoinen siis. Kuopus koisasi rattaissa. Alkuviikosta yritin kälyjen kanssa käydä vaahtomuovikaupassa, mutta osoite oli yhteen yksityistaloon ja kangaskauppa, jossa piti kans käydä, oli kiinni. Hmph. Käytiin sitte kahvilla. Tiistaina käytiin Ikeassa ja ostettiin kankaita ja mulle tarttu mukaan muutakin pikkusälää. Mm. vehka. Yritän pitää sitä hengissä ny.
babyring.jpg
Joku tän tyyppinen ratkaisu olis tarkoitus ommella. Kyseessä on siis vauvalle leikkikehä ja voi siinä myöhemminkin peuhata. Miksei vaikka rakentaa katon päälle ja tehdä majan. On se kumma miten noitten miehen siskojen seurassa syntyy ihan uusia tarpeita. Vaahtomuovia ja kangasta. Ja pääsee muksut leikkimään. Kankaat on jo. Vielä tarvis vaahtomuovia ja hyvän suunnitelman ompeluun. No suunnitelmaaki olis jo. Vaahtomuovia!