Kuukautiset nääs. Täl kertaa meni 9kk 3viikkoa. Viimeks tasan 7kk. Eli aika hyvin. Ja tietty ne alko sairaalassa eikä yhtään sidettä matkassa mukana. Onneks oli sairaalan kioskissa kertissiteitä. R ne kipasi hakemassa. Kotona toki keittelin illalla kupin ja otin kestot esille.

Tänään järjestelin yläkertaa ja siivosin lattioita ja pesin ikkunanpielet (oli muuten aika paljon jotai hometta, ku kosteus kertyy ikkunoihin, yäk, jospa se vähä vähentäis kellarilemua). Siirtelin huonekaluja ja selvittelin paikkoja. Meil on ukki tulos ensiapuaupairiks huomenna myöhään illalla. Eilen soitin ja se varas liput samantien.

Sidoin pinnasängyn irtolaidan portiksi portaiden yläpäähän ja heivasin painavan pahvilaatikon tueksi. Lykkäsin laatikollisen muovileluja vauvalle ja annoin sen pyöriä makkarissa ja käytävällä. Yhtäkkii kesken siivouksen kuulin ko poika alko valitella. Menin kattomaan. Se oli keksiny ängetä vaatekaappinsa alle ku oli ilmeisesti nähny siellä vanhan likasen tutin, joka sillä oli sitte suussa. Oli vähä matala katto ja valitteli sitä.

Ku poika rupes viestimään nälkää, tultiin alakertaan ja tarjosin rintaa. Poika meinas ruveta syömään mut irvistiki. Suussa ku oli jemmassa jostain kolosta löytämänsä pala vanhaa paperinenäliinaa. Mää luulin siivonneeni kaikki, mut sielt se vaa viel yhen löys.

Ny se nojaa patteriin ja senpäiväsel ähinäl kakkaa ettei tosikaa. Taitava konttailija on jo ja naksuttaa kieltään mallista sekä saattaa yhdellä kädellä taputtaa vaikka pöytää ku vähä näyttää mallia. Eikä pysy vaipanvaihdos aloillas yhtään.