1413886.jpg
Maha näyttää tämmöseltä tänään. Äitiysvaatteita kuvassa on vain housut. Trikoo joustaa nääs. Siellä se pieni poikanen kasvaa.

Vauvan mummolta, eli anopiltani tuli tänään muhkea paketti, jossa oli esikoiselle vaatetta ja vauvallekin muutama. Mukana oli pari nättiä kietaisubodya ja nyt uskoisin, että näitä alkaa olla riittävästi. Kaksi potkupukuakin, joista ainakin toisesta täti-I olisi luultavasti kade, kun oli paljon norsuja. Kivasti ruskeita sävyjä. Kiitoksia.

Posti toi tänään myös tilaamani paketin, jossa oli Babyidean TWO-WAY kantotakki ruskeana. Sovittelin päälleni ja vaikka vähän tuntuu kainaloissa möykkyä irroitettavien hihojen takia, niin eiköhän tuolla pärjätä viileämmillä keleillä hienosti. Kylmiä kelejä varten oli MAM-talvikantosuoja, ruskeana sekin ja sekin näytti ihan toimivalta. Eiköhän näillä eväillä päästä tämän vauvan kanssa paremmin liinailemaan. Vielä rengasliina on kesäkelejä varten hankintaharkintalistalla. Kaksi trikooliinaa on jo ja yksi tsi-neliöliina.

Liitoskivut ovat muuten lieventyneet. Nää on ihan logiikatonta hommaa nää liitoskivut. Öisin toki tuntuu ja makuuasennossa, mutta muutoin elämä kulkee niiden kannalta melko vaivattomasti. Saas nähdä miten kauan. Ekan Rennien popsin sitten taas tänään.

Vauva on melko lailla rauhoittunut noin yleisesti. Liikkuu toki päivittäin, mutta isompia jumppatuokioita harrastelee enää harvemmin. Tänään oli sellainen päivä ja voi hurja että tuo pisti mahassa menemään kun istuin sohvalla. Eilen katseltiin koko perhe yhdessä albumista kuvat esikoisesta vastasyntyneenä ja ei sitä vaan siltikään ihan täysin hahmotu, että meillä on taas tuollainen pian täällä. Jossain määrin toki kyllä, mutta ei sit millään kokonaan. Nimiä on pohdittu. Ja pohditaan vielä lisää. On se niin vaikeeta.