Olen mielestäni toipunut jo aika hyvin. Eilen käytiin isossa kaupassa ja mä kannoin vauvaa mukana liinassa (aika paljon ihmiset katto) ja jaksoin melkoisen hyvin sen reissun. Sit käytiin kälyllä kylässä. Grillaus ei onnistunu ku sato, mutta muutoin oli mukavaa. Vauva pääsi tätien syleihin ja esikoinen pääsi serkkunsa kanssa leikkimään. Hurja ajatus millainen meno on vaikka joulun tienoilla, kun kaksoset ovat mukana kuvioissa.

Tänään käytiin lasten serkun perheen (sama sakki) kanssa Mothercaressa, joka on paikallinen iso äitiys- ja lastentarvikeliike. Ostettiin esikoiselle rekkayöpukuja ja kylpyleluja ja vauvalle oma uusi kylpyamme, kun esikoisen palju on jo vanha ja paljon käytetty. Kestovaippasetinkin ostin todetakseni että olisi pitänyt ottaa kokoa isompi. Kuori sopii varmaan kahden meidän vaipan päälle ja muihin se on liian pieni. No, illalla tilasin netistä totsbotseja. Mut vauva oli taas mukana liinassa. Vaunuja/rattaitahan meillä ei vauvalle ole nyt ollenkaan. Tekee mun kunnolle hyvää vauvaa kantaa. Ja vauva nukkui kummatkin reissut liinassa tyytyväisenä ja sitten vastapainoksi protestoi meno- ja paluumatkan kun joutui turvaistuimessa olemaan.

Huomenna tiedossa hurja päivä, kun mies palaa töihin ja mun on tarkoitus ekaa kertaa hoitaa ihan itte molemmat lapset. Hirvittää. Isoin ongelma on yhä se, että meillä on vessa yläkerrassa. Tästä ongelmasta emme pääse eroon, ei millään. Ja mahdollisesti esikoinen on nyt sitkeästi päättänyt lopettaa päikkäreitten nukkumisen, että sekin tässä hirvittää. No, siitä vain nyt uusia rutiineja ja käytäntöjä kehittämään. Kenen vaippa vaihdetaan missäkin järjestyksessä ja missä ja miten suojella vauvaa esikoisen reippailta edesottamuksilta ja liikkeiltä. Miten pidän esikoisen hallinnassa kun imetän vauvaa jne. Ja kestääkö kunto. Haasteellista tämä elämä.